Hirdetés

Lego DC Super-Villains - a DC mozikra és sorozatokra fókuszál a szezonbérlet

|

Bőségesen megpakolták tartalommal a season passt.

Hirdetés

A gamescomon nekünk is lehetőségünk volt egy rövid ideig nyüstölni a Lego DC Super-Villainst, de ezt hamarosan bárki megteheti, hiszen októberben érkezik a játék. Persze a fejlesztők a megjelenés után sem hagynak bennünket új játékok nélkül.

Hirdetés

Ezt pedig természetesen a legegyszerűbb a szokásos szezonbérlettel lehet letudni, amely nem maradhat el az új Lego játék esetében sem. Annak mindenképpen örülhetünk, hogy nem spóroltak tartalom terén, összesen 6 pályacsomag és 4 karaktereket tartalmazó pakk üti azok mancsát, akik leteszik voksukat a season pass mellett. A pályacsomagok közül 2-2 az Aquaman és a Shazam! mozifilmekből merít, egyet a klasszikus  Batman: The Animated Series ihlette, az utolsót pedig a Young Justice rajzfilmsorozat. A karakteres csomag közül egy szuperhősős és egy szupergonoszos verzió a DC tévésorozataira (Legends of Tomorrow, Arrow, The Flash, Supergirl és Black Lightning) épít, ezen kívül egy Justice League Dark és egy DC mozifilmeket összefogó karakterpakkra számíthatunk. 

A szezonbérletet egyébként a játék Deluxe kiadása is tartalmazza, amihez (ha lemezes verziót vásárolunk) egy Lex Luthor Superman Lego figurát is hozzácsapnak. 

A Lego DC Super-Villains október 16-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)