Hirdetés

A jövő héten bejelenthetik a LEGO DC Villainst

|

A Warner Bros. fellőtt egy számlálót, melynek háttere egyértelműen utal Jokerre.

Hirdetés

Gondoltátok volna, hogy már fél év eltelt a legutóbbi LEGO játék megjelenése óta? A LEGO Marvel Super Heroes 2 elég jól sikerült, bár ez sem kavarta meg nagyon a bejáratott alapokat.

Hirdetés

Azt már biztosra tudjuk, hogy nyáron, a Hihetetlen család 2 premierjével nagyjából egyidőben jön a LEGO The Incredibles, de könnyen lehet, hogy nem sokkal után megkapjuk a LEGO DC Villainst, amiről már többször is hallottunk pletykákat. A WB Games egyik aloldalán a "Chaos is Coming" felirat alatt szerepel egy számláló, ami május 30-án, szerdán hajnali 6-ig számol vissza. Egyrészt a háttér színvilágából, másrészt a LEGO protézisből nagyon könnyű kikövetkeztetni, mi lesz a leleplezés tárgya.

Plusz itt ez a kép:

A Rage 2-vel együtt már két, a Walmart által kiszivárogtatott játékról kaptunk pontos vagy kvázi megerősítést. Azért maradt még mit bejelenteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)