Hirdetés

LEGO Dimensions - Mission: Impossible és Adventure Time készletek is jöhetnek

|

A TT Games azt ígéri egy teaserben, hogy holnap valamiről lerántja a leplet a LEGO Dimensions kapcsán, de néhány kiszivárgott részletnek hála már tudjuk, mi lehet a meglepetés.

Hirdetés

A Warner Bros. minden bizonnyal idén is nagy hangsúlyt fektet a LEGO családra, amelynek nem csak a LEGO Star Wars: The Force Awakens a tagja, hanem a LEGO Dimensions vadonatúj tartalmai is. 

A LEGO Dimensions fenti, rövid ízelítője azt harangozza be, hogy holnap, azaz június 9-én egy nagy bejelentést kapunk a játékkal kapcsolatban.

A Warner Bros. érthető módon arról nem beszélt, hogy milyen meglepetéssel készül, viszont a Press-Start információi alapján a következő franchise-ok csatlakozhatnak a LEGO Dimensions felhozatalához a második évben: Sonic, Harry Potter, Legendás állatok és megfigyelésük, Adventure Time, Szellemirtók reboot, Mission: Impossible, Teen Titans, Kincsvadászok és a Pindúr Pandúrok. Várjuk a bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)