Hirdetés

LEGO Dimensions - véget ér az utolsó toys-to-life játék pályája is

|

A Disney és az Activision után a Warner Bros. is belátta, hogy a figurás játékok iránt már nincs akkora érdeklődés, mint hajdanán.

Hirdetés

Egykor rengeteg pénzt lehetett kiszedni a toys-to-life műfaj címeiből, melyeknek az a koncepciója, hogy a boltban megvásárolt figurákat beolvashatjuk a játékokba. A Nintendónak persze az amiibókkal még mindig nagy a sikere, de három nagy piaci szereplő nem tudott elég jól érvényesülni. 

Hirdetés

Először a Disney Infinity szűnt meg, miután már a Star Wars figurák sem fogytak a vártnak megfelelően, majd a Skylanders tért pihenőre, látva, hogy az Imaginators lényegesen kevesebb játékost érdekelt, mint a sorozat korábbi részei. Bár bejelentés nem történt, a második évre tervezett összes készlet megjelent már, a harmadik év újdonságairól nincsenek hírek, egy nyilvánosságra került, belsős levélben pedig a TT Games menedzsere, Dave Dootson megköszönte kollégáinak a munkát. Valószínűleg nem pont a karácsonyi szezon előtt akarják hivatalosan halottnak nyilvánítani a játékot, most még futhat egy utolsó nagyot. 

A LEGO Dimensions a legváltozatosabb LEGO játék volt, ami valaha készült, és ugyanolyan minőséget ért el, mint a TT Games többi alkotása. Megfelelő csomagok megvásárlásával a Vissza a jövőbe, a Portal, a Doctor Who, a Harry Potter, és számos más ismert franchise világában élhettünk át egy új, egyedi kalandot. 

Megjelenésekor nálunk is járt, nézzétek meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)