Hirdetés

LEGO Dimensions unboxing - Siriusszal legóztunk (videó)

|

A LEGO DImensions nem egy szokványos figurás játék lesz. Ez abból is látszik, hogy a szerkesztőség tagjai sem tudták megállni, hogy miután kicsomagolták, ne rakják össze a kezdőcsomagban található portált.

Hirdetés

Sajnos Magyarországon még egy darabig várnunk kell, míg megvásárolhatjuk a LEGO Dimensions-t, de egy példány eljutott a szerkesztőségünkbe, amit most közelebbről is megmutatunk nektek. Mocsy és EndreMan Siriusszal közösen bontotta ki a játék kezdőcsomagját, és néhányat az első hullámban megjelent figurák közül.

Amellett, hogy a LEGO DImensionshöz már most rengeteg különböző univerzumból jelentek meg népszerű karakterek (Marty McFly és Legolas mellett például Homer Simpson is bevethető már), a játék egyik legérdekesebb eleme maga a portál. Ezen keresztül vihetjük be a játékba is a megépített figuráinkat és járműveinket, a srácok pedig ezt is villámgyorsan összerakták.

Ha tetszett a videó, mindenképp iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára, nehogy lemaradjatok a legújabb videóinkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)