Hirdetés

LEGO Dimensions - ha másért nem, ezért érdemes játszani vele (videó)

|

A LEGO Dimensions szinte összes szereplőjét az eredeti színész szólaltatja meg, így Christopher Lloyd, Michael J. Fox, Chris Pratt és Peter Capaldi hangját is hallhatjuk a játékban.

Hirdetés

A LEGO Dimensions mintha nem kapna annyi figyelmet, amennyit megérdemel. A játék a valaha volt legjobb LEGO-játék lehet, de ha játékmenetében nem is múlja felül a korábbiakat, tartalmával biztosan győz.

Kategóriájához illően rengeteg pénzt elkölthetünk, ha minden kell, és ilyen kínálat mellett azért nehéz az alapcsomaggal beérni. A LEGO Dimensions  számos univerzumba eljuttat minket, és a Warner Bros. igyekezett gondoskodni arról, hogy minden rajongó teljesen elégedett legyen a végeredménnyel. A játékhoz sikerült megszerezni a Vissza a jövőbe dokiját, Christopher Lloydot és Martyját, Michael J. Foxot, a LEGO kalandban Vadócot megszólaltató Elizabeth Bankst, Csoda Kitty hangját, Alison Brie-t, a Bennyt alakító Charlie Dayt, és Chris Prattet, aki Emmett mellett a Jurassic World főszereplőjét is szinkronizálta. Batmant ezúttal nem Will Arnett, hanem Troy Baker szólaltatja meg, de GLaDOS és Wheatley hangjaként Ellen McLaint és Stephen Merchantot hallhatjuk. A 12. Doctort Peter Capaldi alakítja, a korábbi Doctorok beszédét archív felvételekből vágták össze. A főellenséget Gary Oldmannek köszönhetjük, és a Szellemírtók, a Gyűrűk Ura és a Scooby Doo néhány színészét is hallhatjuk. Az alábbi videó róluk és más szinkronszínészekről szól, nézzétek meg, szívet melengető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)