Hirdetés

LEGO Gyűrűk ura játék jövőre? - minden esély megvan rá

|

Az utóbbi években a LEGO játékok átlagban kétszer betámadnak videojátékfronton is, és bizony egyre jobb eredménnyel. Idén már volt szerencsénk Jack Sparrow és Harry Potter kalandjaihoz, de jövőre sem áll meg az élet.

Hirdetés

A Traveller's Tale meglehetősen feszített tempóban gyártja a jobbnál jobb LEGO játékokat a Warner Bros. színeiben. A 2011-es évet kipipálhatják, hiszen a fent említett két játékkal sikeres évet tudhatnak maguk mögött.

Az élet persze nem áll meg, agyaljunk egy kicsit azon, hogy mi lesz 2012-ben. Az új Batman film borítékolható siker lesz, ezért nem meglepő, hogy a premierrel egyidőben fog megjelenni a LEGO Batman 2 (a film történetéhez sok köze nem lesz, viszont szerepel benne Szupermen, Zöld Lámpás meg a Csodanő - éljen). A filmet nyáron kezdik el vetíteni, a józan paraszti logika azt diktálja, hogy akkor jelenjen meg a LEGO Batman 2. De mi a helyzet az ünnepi szezonnal? Hivatalos bejelentés még ugyan nincs, de egyre több jel mutat arra, hogy a TT Games következő nagy dobása a Gyűrűk ura és a Hobbit témakörben várható.

A Warner ugyanis a napokban egyezett meg a LEGO-val a trilógia és Hobbit filmek LEGO jogairól, szóval nyártól már kapható lesz Gyűrűk ura témájú LEGO is. Innen már csak egyetlen lépés a LEGO The Lord of the Rings/Hobbit videojáték. Szerintetek melyik filmből, illetve sorozatból lehetne még jó LEGO játékot készíteni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)