Hirdetés

LEGO Harry Potter - az első játékmenet videó

|

A Traveller's Tales, miután a Csillagok háborúja, a Batman és az Indiana Jones mozikat átdolgozta Lego változatba, nem hagyja abba.

Hirdetés

LEGO-ból sosem elég, mondja ki a nagyon ismert közmondás, és a Traveller's Tales tartja magát hozzá, hiszen már kettő plusz egy (ha a The Complete Saga-t külön vesszük) LEGO Star Wars, egy LEGO Batman, és kettő LEGO Indiana Jones részt készítettek el. Meg is lepődnénk, ha itt megállnának, de a LEGO rajongóknak nincs okuk aggodalomra: jön a LEGO Harry Potter: Years 1-4, melynek címéből egyenesen következik, hogy nem ez lesz az egyetlen rész.

Aki úgy-ahogy képben van Harry Potter ügyileg, az tudja, hogy az egyre kevésbé ifjú Harry már több, mint hét éve koptatja az iskola padjait, szóval még egy LEGO-sított Harry Potter részt biztos kapunk. A játék egyébként mind a filmből, mind a könyvből merít részleteket, így nem beszélhetünk filmadaptációról, nem úgy mint a többi LEGO játék esetében. Az alábbi LEGO Harry Potter: Years 1-4 videóban játékmenet-beli elemeket találtok, érdemes megnézni, jóféle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)