Hirdetés

LEGO Harry Potter: Years 5-7 - végleges megjelenési dátum

|

A Warner nyilvánosságra hozta a LEGO Harry Potter második részének hivatalos megjelenési dátumát.

Hirdetés

A hat platformra biztosan érkező LEGO Harry Potter: Years 5-7 természetesen ismét tele lesz izgalmakkal és nem utolsó sorban a Travellers Tale-től már megszokott humorral.

Harry és barátai (meg persze nem utolsó sorban ellenségei) Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PSP-re, Wiire, Nintendo DS-re és 3DS-re, valamint PC-re látogatnak el idén novemberben. Minden bizonnyal ez az epizód is hozza az első rész színvonalát, hiszen amellett, hogy eszeveszett módon rombolunk le mindent és szedjük össze a tereptárgyakból kipotyogó LEGO-kat, gyakorolhatunk varázslatokat, részt vehetünk tanórákon, és persze párbaj formájában szembeszállhatunk a gonoszokkal. 

A LEGO Harry Potter: Years 5-7 november 18-án érkezik a boltok polcaira, akik pedig megvásárolják a Harry Potter és a Halál Ereklyéi - 2. rész Blu-Ray kiadását, és rendelkeznek PlayStation 3 konzollal, kipróbálhatják egy demó formájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)