Hirdetés

LEGO Indiana Jones 2 bejelentés

|

A nagy sikerre való tekintettel Indy bátyó visszatér még egy LEGO játék keretében.

Hirdetés

A LucasArts, és a Traveller's Tales nagy örömmel tudatja a nagyérdeművel, hogy a LEGO Indiana Jones 2 még az idén ősszel elkészül. A legendás filmek alapján készült játék rengeteg újdonságot hordoz az elődhöz képest, miközben megőrzi annak báját.

A LucasArts gondozásában készülgető játék során már a legújabb Inidana Jones film eseményei is feldolgozásra kerülnek, de természetesen nem hagyják az előző részeket sem. Elég rövid kis játék lenne, ha így tennének. Az új Indy játékban már saját pályákat is alkothatunk majd, ezáltl jóval megnövelve a játék élettartamát. A LEGO Indiana Jones 2 valamikor az ősszel érkezik, szinte minden platformra. Készíthetik a laza kalapot, és az ostort az Xbox 360, a PlayStation 3, a PC, a Wii, az NDS, és a PSP tulajok is. Képek, trailer egyelőre nuku, talán majd az E3-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)