Hirdetés

Jön a LEGO The Incredibles 2 és LEGO DC Villains?

|

Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. felkészül A hihetetlen család folytatásának premierjére, méghozzá egy kapcsolódó LEGO-játékkal, eközben pedig nem tervezi elhanyagolni a DC univerzumát sem.

Hirdetés

A LEGO töretlen népszerűségnek örvend, mind a valódi, mind a virtuális változat esetében. A Warner Bros. és a Traveller's Tale sorra készítik el a népszerű IP-ken alapuló adaptációkat, legutóbb például a LEGO Marvel Super Heroes 2 került ki tőlük, a felhozatal pedig folyamatosan bővül. 

Hirdetés

A Comic Book legújabb értesülései szerint a fejlesztőcsapat már javában dolgozik a LEGO The Incredibles 2-n, hogy a Pixar régóta várt animációs filmjének megjelenéséhez időzítve még a nyáron megérkezhessen a játékverzió. Brad Bird régóta várt filmje, A hihetetlen család 2 június 15-én kerül az amerikai mozikba, itthon egészen július 19-ig kell várnunk rá. 

Az oldal emellett egy másik projekt létezéséről is beszámolt: szerintük készül a LEGO DC Villains is, amely a DC Comics legendás gonoszait hivatott egy videojátékba terelni, de erre később számíthatunk, mint a LEGO The Incredibles 2-re (talán az Aquamanre időzítik majd?). Ti melyiknek örülnétek jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)