Hirdetés

LEGO Jurassic World bejelentés - a négy film egy játékban

|

A TT Games ma bejelentette, hogy az idei év első LEGO videojátéka a LEGO Jurassic World lesz, melyben mind a négy film eseményeit újraélhetjük.

Hirdetés

Tavaly három címet, a LEGO The Hobbitot, a Lego Batman 3: Beyond Gothamet és a The LEGO Movie Videogame-et szállította nekünk a TT Games, és aki azt gondolta, idén lesz egy kis szünet, az hatalmasat tévedett.

Nem lenne baj, ha újítanának, mert már a sorozat tavalyi játékai is a kelleténél egysíkúbbak voltak, de így vagy úgy, idén új LEGO játékok jönnek. Az elsőt júniusban kapjuk meg, és ez a Jurassic Park, Jurassic Park: Elveszett világ, Jurassic Park III és Jurassic World filmeket kockásító és egybegyűjtő LEGO Jurassic World, amivel – nagy levegő – Xbox One-on, Xbox 360-on, PlayStation 4-en, PlayStation 3-on, PlayStation Vitán, Wii U-n, Nintendo 3DS-n és PC-n játszhatunk majd. Ennél többet nem tudunk, de aki látott már valaha TT Games-féle LEGO játékot, az nem fog nagyon meglepődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)