Hirdetés

LEGO Jurassic World játék készül?

|

Rengeteg legendás filmsorozatot játszhattuk végig legósítva, de a Jurassic Park eddig kimaradt. Talán a LEGO Jurassic World lesz az első?

Hirdetés

Nyilván hatalmas dolog, hogy 2015 júniusában megjelenik a Jurassic World film, emiatt hagyományos játékok és egyéb promóciós anyagok társulnak hozzá. 

Úgy tűnik, már egy LEGO videojáték is készül. A Toys 'R' Us kiszivárgott marketingtervén az szerepel, hogy folyamatban van egy „LEGO Jurassic World videojáték szerződés” megkötése. Ezek alapján van miért reménykednünk egy kalandos LEGO címben, egyébként sem tudjuk még, hogy mi lesz a következő a LEGO Batman 3 Beyond Gotham után. Persze a LEGO egyelőre még nem erősített meg semmit, de nem lepődnénk meg, tekintve, hogy az Indiana Jones, Star Wars és Gyűrűk Ura játékok meglehetősen jól teljesítettek.

Mit szóltok az ötlethez? Szívesen kalandoznátok a műanyag dinók között?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)