Hirdetés

LEGO Lord of the Rings - az eddigi legjobb legós borító?

|

Nyilvánosságra került a Gyűrűk Ura alapján készülő LEGO játék borítója, és szerintünk nagyon jópofa.

Hirdetés

A legendás szériák legósított játékváltozatai mindig is figyelemfelkeltő és kiváló borítókkal rendelkeztek, a LEGO Lord of the Rings borítója viszont alighanem mindent visz.

Az alább látható képen láthatjuk, ahogy Frodó, Gandalf, Aragorn, Legolas és Gimli harci állásban, felkészülten várják a játékosok rohamát, a jelenet legviccesebb része viszont - szerintünk - Gimli alatt található. Ha elsőre nem esne le, hogy ki ez a furán mosolygós, torz kis lény egy döglött hallal a kezében, akkor adunk egy kis segítséget: ő bizony nem más, mint Gollum. A csatajelenet már csak extraként csigázza fel érdeklődésünket, amit valahogy kontrollálnunk kell a játék októberi megjelenéséig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)