Hirdetés

Lekerült két LEGO-játék is az online boltokból

|

Aki Gyűrűk Urával kapcsolatos LEGO videojátékot keres a Valve rendszerében, vagy a konzolos boltokban az csalódni fog.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy nem véletlenül volt ingyenes rövid ideig a LEGO Lord of the Rings és a LEGO The Hobbit is, mivel szépen lassan tűnik el az online áruházakból.

Hirdetés

Az egyik Reddit felhasználó, SuperMoonkey szúrta ki, hogy sem a Gyűrűk Ura, sem a Hobbit LEGO-változata nem érhető el a digitális boltokból, így például a Steamen sem jön be a keresésre, viszont az adatlapok még élnek, csak éppen vásárlási opció nélkül (nyilván aki már beszerezte őket, az továbbra is játszhatja). 

Általában akkor szokott ilyen előfordulni, mikor lejár egy-egy játék licence, így jártak például az Activision-féle Spider-Man játékok is. Bár ebben az esetben a Warner Bros. adja ki a Gyűrűk Ura filmeket és videojátékokat is, azonban különböző jogokról van szó, így megeshet, hogy az utóbbiak kapcsán került por a gépezetbe (PS4-en pl. még elérhető a LEGO Lord of the Rings). A franchise többi címével egyébként nincs gond, a Shadow of Mordor és Shadow of War továbbra is kényelmesen beszerezhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)