Hirdetés

LEGO Marvel Super Heroes 2 - megjelent a Végtelen háború DLC

|

Thanos és a Bosszúállók csatájából a LEGO Marvel Super Heroes 2 sem maradhat ki és a Warner Bros. nagyon jó érzékkel pont a premierre időzítette az új DLC érkezését.

Hirdetés

A LEGO Marvel Super Heroes 2 igyekszik lépést tartani a mozipremierekkel, így februárban kaptunk hozzá egy Fekete Párduc DLC-t, most pedig természetesen a Bosszúállók: Végtelen háború sem maradhatott ki a felhozatalból. 

Hirdetés

Az Avengers: Infinity War Character and Level Pack több fontos karakterrel is bővíti az alapjátékot, így például irányíthatjuk majd Thanost és a Fekete Rend tagjait (Ebony Maw, Corvus Glaive, Cull Obsidian, Proxima Midnight), a Hulkbuster 2.0-át és tini Grootot is, ezenkívül jár hozzá egy vadonatúj pálya is, amely szintén Thanoshoz kapcsolódik. Nézzetek bele a DLC-be: 

A LEGO Marvel Super Heroes 2 Avengers: Infinity War DLC-je elérhető az összes platformra, amit az alapjáték is támogat (PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch), a Season Pass részeként pedig jön majd egy tartalmi csomag az augusztusi Hangya és Darázs film kapcsán is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)