Hirdetés

LEGO Marvel Super Heroes 2 - Thanost is irányíthatjuk majd a Bosszúállók: Végtelen háború DLC-ben

|

A tartalmi csomag néhány új karakterrel és egy pályával bővíti a TT Games alkotását.

Hirdetés

Ha már tűkön ülve várjátok a Bosszúállók: Végtelen háború premierjét, és a LEGO Marvel Super Heroes 2-ben sincs már semmi tennivalótok, akkor most jó hírt hoztunk nektek, ugyanis a játék következő letölthető tartalma pont a filmhez kapcsolódik majd.

Hirdetés

Bejelentésre került a Marvel's Avengers: Infinity War Character and Level Pack DLC a LEGO Marvel Super Heroes 2-höz, ami több érdekes szereplővel is bővíti a játékot. Irányíthatjuk majd például Thanost és a Fekete Rend tagjait is, illetve ők kapják a főszerepet az új pályán is, ami az Inhumans csapatának otthonába kalauzolja el a játékosokat.

A DLC ára egészen baráti, mindössze 2,99 dollár, azaz nagyjából 750 forint, és ugyan megjelenési dátumot nem kaptunk, de könnyen lehet, hogy még a film előtt megérkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)