Hirdetés

LEGO Marvel Super Heroes 2 - hát persze, hogy jött Fekete Párduc DLC

|

A fejlesztőknek eszük ágában sincs kihagyni a Fekete Párduc premierjében rejlő potenciált, már elérhetővé is tették a film kapcsán készített LEGO Marvel Super Heroes 2-es DLC-t.

Hirdetés

Bár A galaxis őrzői 2 DLC-vel kissé lekésték a megjelenést a TT Games fejlesztői, a Marvel legújabb filmjénél már nem követték el ezt a hibát és a Fekete Párduc világpremierjére összehoztak egy tartalmi csomagot. 

Hirdetés

A LEGO Marvel Super Heroes 2 - Black Panther DLC nem csupán új karaktereket (Fekete Párduc Vibranium skin, Okoye, Nakia, Erik Killmonger, Ulysses Klaue, Everett K. Ross) ad hozzá az alapjátékhoz, hanem egy Level Pack is jár vele, amelyben Wakandában harcolhatunk Fekete Párduccal és testvérével, Shurival, méghozzá a film gonoszával, Erik Killmongerrel és seregével. 

Az új csomagot a Season Pass tulajok automatikusan megkapják ma, a többiek körülbelül 800 forintért juthatnak hozzá a szokásos platformokon. Idén várható még DLC a Bosszúállók: Végtelen háború és A Hangya és a Darázs kapcsán is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)