Hirdetés

LEGO Marvel Super Heroes 2 - megérkezett A galaxis őrzői vol.2. DLC

|

Egy vadonatúj pályával, számos további karakterrel és Mordály, valamint Űrlord új kinézeteivel érkezett meg a LEGO Marvel Super Heroes 2 új bővítménye.

Hirdetés

A LEGO Marvel Super Heroes 2 összefogta a Marvel univerzum hőseit, akik téren és időn át küzdenek a mi szórakoztatásunkra. A több száz karakter, a változatos világok és a számos sztoriküldetés mind-mind arra sarkallja a játékosokat, hogy tegyenek egy próbát a TT Games és a Warner Bros. legújabb szuperhősös LEGO-epizódjával, a most befutott tartalmi csomag pedig plusz egy indok a kipróbálás mellett.

Hirdetés

Elérhetővé vált ugyanis a Guardians of the Galaxy Vol.2. Pack, amely A galaxis őrzői folytatásán alapul és néhány extra tartalommal bővíti az alapjátékot. Egy teljesen új pályát kínál, amely a film nyitójelenetéhez kapcsolódik, valamint magába foglal néhány új karaktert (Kraglin, Stakar Ogord, Tullk és Ego), továbbá egy-egy plusz kinézetet biztosít Mordálynak és Űrlordnak is. 

A Season Pass tulajok ingyen behúzhatják, a többieknek körülbelül 800 forintot kell fizetniük érte, ami azért nem vészes összeg. A LEGO Marvel Super Heroes 2 már elérhető PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre egyaránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)