Hirdetés

LEGO Marvel Super Heroes 2 - így lengedezik Pókember

|

A LEGO Marvel Super Heroes 2 új kedvcsinálója megvillantotta, milyen is lesz Pókember vendégszereplése az új játékban.

Hirdetés

A hétvégén tartották a Disney legnagyobb rajongói eseménynének számító D23 expót, ahol szóba került a Marvel szuperhőseinek egyik játékos szereplése is. A LEGO Marvel Super Heroes 2 egy rövid teasert kapott Pókember főszereplésével.

Hirdetés

Ebben nem csak azt erősítették meg, hogy a karakter rengeteg jelmeze között feltűnik a Pókember: Hazatérésben látott, házi készítésű gúnya is, hanem a játékmenetet illetően is megmutattak egy fontos részletet. A Keselyű elleni harc mellett megleshettük egy picit azt is, hogyan használhatjuk Pókember hálóit a New York utcáin való minél gyorsabb közlekedéshez, ami minden, Peter Parkert szerepeltető játék egyik kardinális kérdése.

Ti kipróbáljátok az új LEGO Marvel játékot is, vagy inkább megvárjátok az Insomniac játékát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)