Hirdetés

LEGO Marvel Super Heroes - Stan Lee is benne lesz

|

A cameo királya a legújabb LEGO huncutságban is feltűnik, ráadásul nem csak egy epizódszerep erejéig.

Hirdetés

Stan Lee idén decemberben fogja betölteni 91. életévét, de kis jó indulattal még mindig úgy néz ki, mint 2002-ben az első Pókember filmben, reméljük a jövőben is megtartja ezt a jó szokását.

Igaz ami igaz, a legújabb Wolverine filmben sajnos nem bukkant fel, és az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban sem láthatjuk majd, viszont benne lesz A csodálatos Pókember 2-ben és a LEGO Marvel Super Heroes-ban is. Mr. Lee játszható karakterként lesz elérhető a játékban, méghozzá rengeteg erővel felvértezve, szóval szupergonosz legyen a talpán, aki bírja majd az iramot ellene. Íme a trailer, melyben maga a mester nyilatkozik; komolyan mondom, jó látni és hallani ezt a vidámságot, ami mindig ott bujkál az öreg arcán és hangjában:

Stan Lee-től nem idegenek a videojátékok, tavaly - szintén játszható karakterként - a The Amazing Spider-Manben lődözte hálóját, valamint korábban felbukkant a Marvel Ultimate Alliance 2-ben, de ezeken felül ő narrálta a Spider-Mant (2000), a Spider-Man 2: Enter Electro-t (PS, 2001) és a Spider-Man: Shattered Dimensions-t (2010) is. A LEGO Marvel Super Heroes megjelenése november 15-én várható a jelenlegi generációra, valamint nem sokkal később PS4-re és Xbox One-ra is. Ti milyen gépre szerzitek majd be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)