Hirdetés

LEGO Marvel's Avengers - bejárjuk a világot (videó)

|

Új előzetest kapott a LEGO Marvel's Avengers, ami többnyire a játék helyszínein visz minket végig. Azért humor is fért bele.

Hirdetés

New York, Asgard, a Barton Farm, Malibu, a S.H.I.E.L.D. bázis, Sokovia, Dél-Afrika és Washington D.C - többek ezeken a helyszíneken verhetjük alkotóelemekre a gonoszokat a Bosszúállókat irányítva.

2016 egyik első játékával újraélhetjük a Bosszúállók és a Bosszúállók: Ultron kora filmek eseményeit, a franchise-tól megszokott módon nem pont úgy, ahogy emlékszünk rá. Lokit például nem rohamozták meg galambok, miután Sólyomszem egy kenyérrel/bagettal lőtt rá, és Hulk sem foglalta be az összes kaját. A LEGO Marvel's Avengers pont olyan lesz, mint minden más TT Games-féle LEGO játék, csak szabadon felfedezhetjük benne New Yorkot, megmenthetjük a város lakóit, és kihívásokban vehetünk részt, amikor épp nem küldetésen vagyunk. Reméljük még nem unjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)