Hirdetés

LEGO Marvel's Avengers - rengeteg új karaktert hoznak a DLC-k

|

Traveller's Tales általában durván megpakolja játszható karakterekkel a játékait, de a LEGO Marvel's Avengers még ehhez képest is rengeteg új szereplőt kap DLC-k formájában.

Hirdetés

Akik a januári megjelenés után is szívesen előveszik a LEGO Marvel's Avengerst, azok bizonyára szívesen vették az első ingyenes frissítést, ami az Amerika kapitány: Polgárháborúhoz kapcsolódott. Sőt, valószínűleg a Hangya csomagját is örömmel fogadják majd, és talán a fizetős DLC-knek is örülnek.

Egész pontosan öt csomag érkezik majd, amik egyenként egy viszonylag baráti,árcédulát kaptak, illetve egy Season Passben is beszerezhetjük őket tíz eurónak megfelelő összegért. Ezek egyenként egy-egy új pályát adnak a LEGO Marvel's Avengershez, és összesen több mint hatvan játszható karaktert hoznak. Az első adag március 29-én érkezik, ekkor a Classic Captain Marvel és a Classic The Masters of Evil csomag jelenik meg egyenként 19 karakterrel, akik között megtalálható lesz Kang The Conqueror, Magnitron, Moonstone, Poundcakes és Tic is.

Később, de még a tavasszal érkezik a Classic Black Panther és a Doctor Strange csomag, amikkel már "csak" 17-17 új karakter csatlakozik a fellhozatalhoz, köztük Doctor Voodoo, Dormammu, Mindless One Warrior és Night Nurse is. Az utolsó a sorban az Agents of SHIELD körül forgó DLC lesz, amiben a többi csomaghoz hasonlóan legy új pálya és 13 új szereplő kapott helyet, akivel LEGO-kockákká verhetjük az ellenfeleinket.

Nektek ki a kedvencetek a LEGO Marvel's Avengersben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)