Hirdetés

LEGO Marvel's Avengers - tölthető a Hangya DLC (videó)

|

Az Amerika Kapitány: Polgárháború premierjét megcélozva megjelent a LEGO Marvel's Avengers új DLC-je, amely a filmben is felbukkanó Hangya karakterére koncentrál.

Hirdetés

Folytatódik a kockásított Bosszúállók, azaz a LEGO Marvel's Avengers bővülése, amely a Polgárháború csomag után megkapta a legkisebb szuperhőst is, viszont nem minden platformra. 

Az alapból több mint száz karaktert felvonultató LEGO Marvel's Avengers felhozatalát a Polgárháború bővítmény további kilenccel egészítette ki és nem tesz másképp a most megjelent Hangya (Ant-Man) DLC sem, amely a hős saját filmjén alapuló pályáján kívül a következő hősöket és gonoszokat foglalja magába: Ant-Man (Scott Lang), Ant-Man (Hank Pym), Ant-Thony (a repülő hangya), Cassie Lang, Darren Cross, Scott Lang, Hank Pym, Hope Van Dyne, Luis, Wasp (Janet Van Dyne) és Yellowjacket. Mutatjuk mindezt mozgásban is: 

Üröm az örömben, hogy a Hangya DLC a PlayStation-exkluzív paktum miatt csakis PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re tölthető, méghozzá teljesen ingyen a PlayStation Store-on keresztül. Az Amerika Kapitány: Polgárháború május ötödikén debütál a hazai mozikban, amelyben Hangyával is találkozhattok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)