Hirdetés

LEGO Minifigures Online - jelentkezz a bétára!

|

A The Secret Worldöt is fejlesztő Funcom tesztelőket keres következő MMO-jához, amit jövőre készül piacra dobni.

Hirdetés

A csapat, amely korábban a The Secret Worldön dolgozott, hamarosan elindítja új játékát, de hogy minden a legpöpecebb legyen a startnál, a LEGO Minifigures Online-nak még túl kell jutnia a béta fázison.

Az ebben a hónapban induló zárt bétára itt lehet jelentkezni. A Minifigures Online a TT Games-féle LEGO játékokhoz hasonlóan több különböző karaktert tartalmaz majd, amelyek mind egyedi képességekkel rendelkeznek. A készítők célja, hogy a megjelenéskor 100 játszható karakter közül választhassunk, akikből egy három fős osztagot kell majd összeraknunk, hogy ne magányosan nézzünk szembe az előttünk álló kalandokkal.

Lawrence Poe, a készülő játék ügyvezető producere szerint a zárt béta az egyik legjobb lehetőség, hogy kihozzák a projektből a maximális potenciált. „A csapat már alig várja, hogy kinyithassák a kapukat a játékosok előtt, és azok megtapasztalhassák azt a rengeteg csodás dolgot, amivel előállunk" - tette hozzá.

A zárt bétát több fázisban nyitják majd meg egyre több tesztelő előtt, de közvetlenül a megjelenés előtt nyílt béta is lesz, hogy bárki kipróbálhassa a játékot és a játékosok segítségével faragják tökéletesre az MMO-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)