Hirdetés

LEGO Rock Band - Brian May sem marad ki

|

A LEGO Rock Band-ben sok érdekes arcot láthatunk majd, és mostmár Brian May is beáll a sorba.

Hirdetés

Iggy Pop és David Bowie mellett az egykori Queen gitárosa is játszható karakterként lesz jelen a LEGO Rock Band-ben. Ezt ő maga árulta el egy interjú során, melyben egyébként a Muse új albumát dicsérte az egekbe (és milyen igaza van).

Brian May-jel úgy néz ki érdemes interjúkat készíteni, ugyanis egy ilyen beszélgetés során annyi mindent megtudtunk, mint talán soha. A világhírű gitáros a LEGO Rock Band-beli szereplése mellett azt is elárulta, hogy folynak a tárgyalások a Queen Rock Band elkészítéséről, és jó esélyek vannak arra, hogy hamarosan hivatalossá válik. Várjuk a Harmonix-tól a szokásos képeket és videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)