Hirdetés

LEGO Rock Band - Jackson-ék is benne lesznek

|

A LEGO Rock Band-ben remek számok lesznek, ezt bizonyítja a bejelentéskor kapott tracklist, valamint a most hozzácsatolt három szám.

Hirdetés

Michael Jackson halálától volt hangos a sajtó és rengeteg más médium, volt is okuk beszélni róla, hiszen egy hatalmas poplegenda távozott közülünk. Én nem szeretném ezt tovább firtatni, hiszen rengetegen megtették már előttem.

Érdekesebb számunkra az, hogy az egyik legsikeresebb feketékből álló formáció, a Jackson 5 egyik száma annyira megtetszett a LEGO Rock Band készítőinek, a Traveller's Tale-nek, hogy liszenszelték játékukhoz. A szóban forgó zeneszám az I Want You Back, továbbá szerepelni fog a játékban a Foo Fighters zenekar Breakout című száma, valamint a Vampire Weekend-től az A-Punk. Egyébként, aki nem emlékezne rá, itt az eddig felfedett LEGO Rock Band számok listája:

Blur: Song 2
Carl Douglas: Kung Fu Fighting
Europe: The Final Countdown
Good Charlotte: Boys and Girls
Pink: So What

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)