Hirdetés

LEGO Rock Band kell a karácsonyfa alá?

|

Teljes gőzzel azon dolgozik a Warner Bros. Interactive marketinggépezete, hogy a címben megfogalmazott mondat végén felkiáltójelre cserélődjön a mostani kérdőjel.

Hirdetés

A tapasztalt gamer azonban nem hagyja magát olyan könnyen palira venni, ezért nyilván minden lehetséges módon igyekszik tájékozódni arról, ami felkelti érdeklődését.



Nem árt már most tisztázni, hogy a LEGO: Rock Band - minek létezéséről már korábban pletykáltak, ám a leleplezés váratott magára - elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg, amit az összeválogatott zenék is tükrözni fognak. Olyan klasszikusokat igyekeznek összeválogatni alkotói, amelyeket könnyen befogadhat a mai tínédzser generáció.
Néhány példa:
- Blur: Song 2
- Carl Douglas: Kung Fu Fighting
- Europe: The Final Countdown
- Good Charlotte: Boys and Girls
- Pink: So What



A LEGO játékokra mindig is jellemző volt a "kásztümizálhatóság" (szép magyar szó). Ennek jegyében most is kedvünk szerint szabhatjuk testre a rockbanda tagjait, a menedzsert, a segítőket, gyakorlatilag az egész stábot.
Válság van - bár lehet, hogy végül semmi köze hozzá -, ezért a kiadó gondolt azokra, akik már rendelkeznek valamelyik Rock Band játékkal, netán más zene/ritmusjátékkal (Pl. Guitar Hero), s azok kontrollereivel kompatibilissá teszi a LEGO Rock Band-et.



A megjelenést idén karácsonyra időzítik, a támogatott platformok között pedig a Nintendo Wii-t és DS-t, továbbá a PlayStation 3-at és az Xbox 360-at találjuk.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)