Hirdetés

LEGO Star Wars II - Az 5. epizód "legintimebb" pillanatai

|

Nos már korábban beszámoltak róla a fejlesztők, hogy milyen jellegű pályák kerültek be a nagy klasszikus negyedik epizódjának történetéből, s akkor megígérték, hogy hamarosan megtudjuk, hogy mi lesz a folytatásban. Ez most meg is történt, hisz már az ötödik epizód eseményeit feldolgozó pályák elkészítésének is a végén járnak a fejlesztők, így úgy érezték eljött az ideje, hogy megosszák a játékos társadalommal munkájuk gyümölcsét, persze csak vázlatosan. :-) "A Hoth bolygón vívott csata óriási motívum a film kezdéséhez, és abszolút nagy öröm ezt a csatát átvinni a LEGO világába," osztotta meg velünk Jonathan Smith, a TT Games Publishing igazgatója. "Az AT-AT-k óriási hatást gyakoroltak rám, mikor gyerekként először megpillantottam őket, majd pedig a LEGO modellek is -- csak úgy mint az AT-ST-k -- mindegyik annyira remek. Óriási móka volt a Hoth harcmezejét két játékos számára megalkotni, hogy óriási terület legyen bejárható, na és persze a történet vezetésre is nagyon büszkék vagyunk." David Perkinsont, a LucasArts producerét egyszerűen lenyűgözte az az átvezető, mely a film kedvenc momentumát ábrázolja. "Meg kell tudnod hogy is oldották meg, mikor Darth Vader azt mondja Lukenak: 'Én vagyok az apád' úgy, hogy ugye a LEGO karakterek nem is beszélnek, nem de? Nos semmit sem akarok előre elárulni, de hidd el nekem, hogy rögtön elröhögöd magad." A továbbiakat itt csekkolhatjátok. KÖTELEZŐ! Hamarosan jönnek a részletek a befejező epizódról. (Vagy azt már csak a játékból ismerjük meg? :-))

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)