Hirdetés

LEGO Star Wars II fejlesztői napló #3 - Íme a negyedik epizód

|

Gőzerővel dolgoznak mind a LucasArts, mind pedig a Traveller's Tales emberei a LEGO Star Wars II: The Original Trilogy elkészítésén, és most eddigi munkájukról beszéltek, egészen pontosan megkezdték a helyszínek bemutatását, köztük is természetesen a negyedik epizóddal, melynek megalkotása már a végéhez közeleg. "Imádom nézni a Mos Eisley bárában fellelhető karaktereket, ahogy most LEGO alakban kelnek életre," kezdte mondókáját Jonathan Smith, a TT Games igazgatója. "A karaktermodellezőnk lenyűgöző munkát végzett az arcok megalkotásán, garantáltan mindenki arcára mosolyt csalnak majd a karakterek, mind a Star Wars, mind pedig a LEGO kedvelőinek is. A Bith banda karakterei nagy kedvencek, melyek arcai akár a karakterépítgetős részben is a kezünkbe kerülnek." "Az X-Wingek pilótafülkéjébe ülni, TIE harcosok ellen csatázni, na és persze a Halálcsillag megsemmisítése rendkívüli élményt biztosítanak majd a rajongók számára, valamint a Halálcsillag pályájára való átvezető valami fantasztikus!" - tette hozzá David Perkinson a LucasArts rendezője. Úgy tűnik a fiúk ismét kitesznek magukért, ám ez még mindig nem minden, ugyanis akik szeretnének mindent megtudni, amit ezek az úriember elárultak, azok itt megtalálhatják a teljes naplót. Gyere Han, vegyél fel!!! :-D Hamarosan jön az ötödik epizód leírása. ;-)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)