Hirdetés

LEGO Star Wars III: The Clone Wars bejelentés

|

Az Activision bejelentette... Újabb LEGO Star Wars jelenik majd meg az ősszel.

Hirdetés

A játék a The Clone Wars animációs sorozat első szezonja alapján készül, de szerepelnek benne többen a filmekből és a LEGO Star Wars eddigi részeiből.

Darell Rodriguez,a LucasArts elnöke a következőket nyilatkozta: "A LEGO Star Wars franchise elképesztő nagy siker - eddig több, mint 20 millió példányt adtunk el belőle. Nagyon boldogok vagyunk, hogy továbbfejleszthetjük ezt a sorozatot a LEGO Star Wars III: The Clone Wars-szal. A játékosok ismét megkaphatják azt a humort és mókát, amelyeket az előző részekből már ismernek. "

LEGO Star Wars III: The Clone Warst is a Traveller's Tale fejleszti, a játékban vadiúj harc-módok, továbbfejlesztett szint-editor lesz megtalálható. Jedi vagy szeparatista lehet a játékos olyan új tulajdonságokkal, mint Squad Command, fényszabjás szeletelés, fényszabjás ugrás, távoli Jedi támadások: mindez egy új, könnyen kezelhető menürendszerrel.

A játék PS3, 360, Wii, PSP, DS platformokra készül.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)