Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens - befutott a hivatalos előzetes

|

Villámsebesen pörögnek az események a ma leleplezett új LEGO játék körül. A LEGO Star Wars: The Force Awakens kapcsán már az első hivatalos trailert is meg tudjuk mutatni.

Hirdetés

Ma reggel írtunk róla, hogy az Amazon munkatársai jó szokásukhoz híven most is túl korán könyököltek rá arra a bizonyos gombra. Végül kiderült, hogy valós tények állnak az oldalukon szereplő kép mögött, június 28-án ugyanis érkezik a LEGO Star Wars: The Force Awakens.

Azóta már a hivatalos trailer is megnézhető, melyben a megszokott LEGO humor társul a legújabb Star Wars mozi világával. A játékban olyan küldetések is helyet kapnak, melyek a hatodik és hetedik epizód közötti történéseket mesélik el, így a kánon friss tartalommal is bővül. A LEGO videojátékok azóta nagy sikerű sorozata ugyebár pont Star Wars témájú résszel indult, így ez egyfajta visszatérésnek is tekinthető. Olyan karakterek szerepelnek majd az új játékban mint Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Csubakka, C-3PO, BB-8, valamint Kylo Ren, Hux tábornok és Phasma százados.

Helyszínek között pedig megtaláljuk majd többek között a Jakkut és a Starkiller bázist. Újítás lesz a Multi-Builds nevezetű rendszer, melynek köszönhetően építkezés közben többféle LEGO-elem közül is választhatunk. Lesz még itt űrcsata, arénaharc és sok egyéb finomság, valószínűleg a zsáner rajongói már most széles vigyorral az arcukon olvassák ezeket a sorokat. A PlayStation tulajdonosok viszont még jobban örülhetnek, ugyanis csak számukra lesznek elérhetőek a Droid Character Pack és a Phantom Limb Level Pack nevű DLC-k. Hasonlóra legutóbb a LEGO Marvel's Avengers esetében volt példa.

Nézzétek meg gyorsan az új előzetest, melyből tökéletes képet kaptok az új LEGO játékról.

A LEGO Star Wars: The Force Awakens PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStationb Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Nintendo 3DS konzolokra, valamint PC-re érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)