Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens - ezek lesznek az exkluzív DLC-ben

|

A Droids Character Pack lesz a LEGO Star Wars: The Force Awakens két tervezett ingyenes exkluzív DLC-ből az első, ami megjelenik. A csomagot kizárólag a PlayStation konzolok tulajdonosai tölthetik le.

Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens esetében is érkezni fognak olyan bővítmények, amire nem csaphat le mindenki, annak ellenére, hogy a játék kenyérpirítón kívül nagyjából mindenre megjelenik. A fejlesztők most részletesen kifejtették, mit tartalmaz majd a játék megjelenésekor egyből elérhető Droids Character Pack, ami az első PlayStation-exkluzív DLC lesz.

A PlayStation 4-es és PlayStation 3-as játékosok teljesen ingyen tölthetik le a Droids Character Pack DLC-t, aminek előzetesét fent tudjátok megnézni. A csomag ezeket a droidokat tartalmazza majd:

- R5-D4 (ezt a droidot akarta megvenni Luke Skywalker az első filmben)
- IG-88 (A Birodalom visszavágból)
- Harci droid kapitány, szuper harci droid, droid kommandós (a Star Wars: The Clone Wars animációs sorozatból)
- Grievous Tábornok
- ME-8D9 (a Star Wars: Az ébredő Erőből)
- W1-LE (a Star Wars: Rebels animációs sorozatból)
- Droid keselyűvadász űrhajó, a repülős pályákhoz
- Microfighter verzió ugyanebből 

A LEGO Star Wars: The Force Awakens június 28-án jelenik meg PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii U és Nintendo 3DS platformokon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)