Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens - ebben legalább lesz űrharc (videó)

|

A LEGO Star Wars: The Force Awakens első, játékmenetet bemutató előzeteséből megtudtuk, miben lesz ez más, mint a korábbi LEGO játékok.

Hirdetés

Mindig reménykedünk abban, hogy a következő LEGO játék felfrissíti egy kicsit a formulát, aztán mindig csalódunk. Az ébredő Erő LEGO játék esetében talán mindegy is, mennyi újítást hoz, úgyis kapkodni fog utána mindenki.

Már csak azért is érdekes, mert választ kapunk egy pár olyan kérdésre, amit a filmek nem válaszoltak meg (például hogyan szerezte C3PO a piros karját, hogyan fogta el a szörnyeket Han és Chewie, ki az a Lor San Tekka, és mit csinált Poe Dameron azután, hogy utoljára láttuk). A legjobb viszont, hogy egyrészt az űrben harcolhatunk (a Takodana és a Jakku felett is, de azért mégiscsak az űr a legjobb), másrészt fedezékekbe bújva tüzelhetünk, végül pedig eldönthetjük, mit rakjunk össze a rendelkezésre álló elemekből. Jó lesz ez, nézzétek:

Maurer Andor, az 576 KByte ügyvezető igazgatója elárulta azt is, hogy a bolti kiadások kapcsán nem csak a játékokban kapnak szerepet a sorozat legendás hajói: "Ahogy a TT többi játéka esetében, a LEGO Star Wars: The Force Awakens mellé is hazavihetnek majd egy-egy különleges LEGO-figurát a vásárlóink. A megfelelő változat mellé ugyanis az Első Rend csillagrombolóját, vagy Kylo Ren saját hajóját is megszerezhetik" - mondta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)