Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens - más lesz, mint az eddigi LEGO játékok

|

Nyolc perces gameplay videóban mesél a játék újdonságairól Jamie Eden, a LEGO Star Wars: The Force Awakens rendezője.

Hirdetés

Már a LEGO Star Wars: The Force Awakens előzetesünkből is kitűnt, hogy a Traveller's Tale végre újítani szeretne, és minden eddiginél komolyabb változásokat eszközöl legújabb játékában. A most kiadott gameplay felvétel is erről tanúsodik.

Jamie Eden, a LEGO Star Wars: The Force Awakens rendezője mutatta meg, mire is számíthatnak azok, akik beruháznak a játékra.

Olyan újdonságok kerülnek bele a TT legújabb LEGO címébe, mint a fedezékalapú harcrendszer vagy a valódi űrcsaták (ugye figyelsz Star Wars Battlefront?).

A fenti gameplay anyagban a Star Wars: Az ébredő Erő mozi elején látható falusi támadást élhetjük át újra, ezúttal LEGO formában.

A fedezékrendszerek hasznossága nagyon jól játszik, már nem csak össze vissza kell lövöldözni és kalimpálni kis LEGO karakterünkkel. Szintén érdekes újdonság lesz az is, hogy immár a mesterséges intelligencia által irányított ellenségek is képesek lesznek különféle LEGO építmények felhúzására.

A LEGO Star Wars: The Force Awakens megjelenés június 28-án várható PC-re, továbbá PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360 és Xbox One konzolokra, valamint Nintendo 3DS és PlayStation Vita kézikonzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)