Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens - J.J. Abrams is játszható

|

A LEGO Star Wars: The Force Awakens számos karaktert felvonultat, mint például Darth Vader és Boba Fett, azonban nem hagyták ki az Ébredő Erő rendezőjét sem.

Hirdetés

Bár a LEGO Star Wars: The Force Awakens PC-s verziója még gondokkal küszködik, a TT Games játéka mindenképpen megérdemli a figyelmet, hiszen elsősorban a hatalmas népszerűségnek örvendő Star Wars: Az ébredő Erőre fókuszál a film karaktereit is beleértve.

A közelmúltban láthattuk Kylo Ren és Rey bemutatkozását is, arra viszont nem számítottunk, hogy a fejlesztőcsapat ismét belecsempészik egy meglepetést a felhozatalba, ahogy tette azt a LEGO-játékok esetében például Stan Lee-vel vagy Conan O'Briennel. A LEGO Star Wars: The Force Awakens-ben nem mást oldhatunk fel a játékmenet során, mint az Ébredő Erő rendezőjét, J.J. Abrams-t egy kamerával a kezében, akit természetesen irányíthatunk is. 

A LEGO Star Wars: The Force Awakens már megvásárolható szinte minden platformra, hamarosan pedig új, teljesen ingyenes, PlayStation-exkluzív DLC-k is jönnek hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)