Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens - a PC-s változat el sem indul

|

Már megszoktuk, hogy technológiailag egymáshoz képest alig fejlődnek a LEGO játékok. Az viszont új, hogy a legújabb rész elindításakor fekete képernyő fogad minden PC-st.

Hirdetés

A TT Games nincs rákényszerítve, hogy játékait érdemben tegye jobbá, hiszen a vásárlók akkor is befizetnek az új részre, ha az igazából csak az előző átszínezett változata. A grafika mindegy, a lényeg, hogy ismerős karakterek legyenek benne, és a siker garantált.

A LEGO Star Wars: The Force Awakens elődeihez hasonlóan majdnem minden platformra megjelent, köztük PC-re is. A PC-s változatot mindig hanyagolta egy kicsit a csapat, működőképes, de beállítások tekintetében hiányos konzolportot kaptunk a legtöbb alkalommal. Most viszont nagyobb a baj: indítás után minden felhasználó csak egy fekete (vagy fehér) képernyővel találkozott. A játék Steam adatlapján 58 pozitív értékelés dícséri a feketeséget, míg a 19 negatív értékelésben szintén csak arról van szó, hogy a sötét oldal milyen trükkösen vette át az uralmat. Többen arra tippelnek, hogy a játék az előtöltött változat védelme miatt nem indul, és hamarosan rendbejön, csak valaki elfelejtett átkapcsolni egy kapcsolót. A dobozos verzióval nincs probléma. Mindenesetre mókás a dolog (persze nem azoknak, akik fizettek érte), várjuk a TT Games reakcióját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)