Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens - ezt kapjuk a Season Pass-szal

|

A LEGO Star Wars: The Force Awakens is rengeteg DLC-t kap megjelenése után, melyeket egy egész baráti áron kínált Season Pass-szal kedvezményesen szerezhetünk be.

Hirdetés

Körülbelül 3500 forintba fog kerülni a LEGO Star Wars: The Force Awakens Season Pass, ami a játék PC-s, PlayStation 3-as, PlayStation 4-es, Xbox 360-as és Xbox One-os változatához lesz elérhető. A bérlet megvásárlásával pályacsomagokat, karaktereket, járműveket kapunk az év hátralévő részében.

Pályából összesen három jön, ezek a következők:

Poe's Quest for Survival Level Pack

Poe Dameron szerepében kell visszajutnunk az Ellenállók bázisára, miután a pilóta lezuhant a Jakkura. Először BB-8-et kutatjuk, majd egy hajót, amivel megszökhetünk a bolygóról. A csomag része még a Naka Lit, Ohn Gos, Poe Dameron (Jakku), Strus Clan Leader, Strus Clan Raider karakterek, illetve a Strus Clan Speeder jármű két változata.

First Order Siege of Takodana Level Pack

Maz Kanata tartózkodási helyének ostromát élhetjük át Kylo Rent irányítva, célunk pedig elkapni Reyt és BB-8-et, valamint örökre megtörni az ellenállókat. Ebben Jashco Phurus, Rosser Weno, Strono "Cookie" Tuggs, Thromba és Laparo karakterek, valamint a Jakku Freighter két variációja kap helyet.

Escape from Starkiller Base Level Pack

Két ellenálló pilótát irányíthatunk, akik a Starkiller Base-re zuhantak. Egy astromech droid segítségével meg kell onnan szöknünk még a robbanás előtt. A csomag karakterei C'ai Threnalli, Datoo tábornok, Rodinon hadnagy, Wright hadnagy, R3-Z3, járművei pedig a kétféle Assault Walker.

Csak a Season Pass vásárlói kapják meg a Jedi Character Packet, amivel Aayla Secura, Ki-Adi-Mundi, Kit Fisto, Luminara Unduli, Mace Windu, Plo Koon, Saesee Tiin, Shaak Ti, valamint a Jedi Interceptor teljes méretű és Microfighter változata lesz elérhető.

Külön csomagban gyűjtik össze az előzménytrilógia karaktereit (a sérült Anakin Skywalker, Panaka kapitány, Darth Maul, Jango Fett, Jar Jar Binks, Padmé Naberrie, Watto, Zam Wesell, akikhez a Naboo Starfighter jár), a Freemaker Adventures karaktereket (Baash (Iktotchi), Graballa a Hutt, Kordi Freemaker, Naare, Ram (Iktotchi), Roger (harci droid), Rowan Freemaker, Zander Freemaker, melléjük a Star Scavengert csapják), a Star Wars: Rebels figurákat (Ashoka Tano, Chopper, Ezra Bridger, Hera Syndulla, Kanan Jarrus, Sabine Wren, Seventh Sister Inquisitor, Zeb Orrelios és a Ghost), illetve a Clone Wars szereplőit (Asajj Ventress, Aurra Sing, Barriss Offee, Cad Bane, Rex kapitány, Cody parancsnok, Hondo Ohnaka, Savage Opress, meg a Republic Gunship). 

A Season Passt a játék megjelenésének napjától, június 28-ától lehet megvenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)