Hirdetés

LEGO Star Wars: The Force Awakens - Kylo Ren is beköszön

|

A LEGO Star Wars: The Force Awakens legújabb videójában nem kisebb karakter kerül a középpontba, mint a Star Wars: Az ébredő Erő gonosza, Kylo Ren.

Hirdetés

Aki vevő a TT Games-féle LEGO-humorra, az jól tudja, hogy mire számítson a Star Wars: Az ébredő Erő alapján fejlesztett LEGO Star Wars: The Force Awakenstől stílusban és játékmenetben, de persze mindig képesek a fejlesztők meglepetéseket okozni. Az játékban például már lesz űrharc is és azt is megtudjuk, hogy mi történt Rey és Finn kalandja előtt.

Miután Han és Chewie, Poe Dameron, valamint BB-8 megkapták a maguk videóját most a Warner Bros. marketingesei úgy érezték, hogy Kylo Renen van a sor, akinek természetesen Adam Driver adja a hangját, ahogy a többi karakter esetében is az őket játszó színészek a szinkronhangok. A legutóbbi trailer hangulata a szokottnál kicsit komolyabb volt, de most ismét a humoros pillanatokon van a hangsúly. Ha kattintotok a fenti képre, ti is meglátjátok. 

A LEGO Star Wars: The Force Awakens június 28-án jön mindenre a mosógépen kívül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)