Hirdetés

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - repkedhetünk az űrben, változik a kameranézet

|

A kilenc filmet összefogó LEGO játék nem egy szimpla gyűjtemény lesz, átdolgozzák a korábbi pályákat is.

Hirdetés

A TT Games (akkor még Traveller's Tales) első LEGO játéka volt a LEGO Star Wars, mely évekre előre meghatározta a csapat jövőjét. Nehéz megszámolni, hány LEGO játékot készítettek azóta, szinte nem is foglalkoztak mással.

Hirdetés

Most, hogy decemberben lezárul a Skywalker-történet, a kilenc filmet egy jövőre érkező játék is összefoglalja, azonban komoly változtatásokra számíthatunk a csapat korábbi címeihez képest. Az egyik, hogy nem a hagyományos, izometrikus nézetből játszhatunk majd, hanem TPS-nézetből, amit a fejlesztők azzal magyaráztak, hogy a fiatalok már inkább ehhez szoktak, a Minecraft és a Fortnite miatt sokkal gyakorlottabb játékosok, akiknek a kamera forgatása nem okoz problémát. A harc során kétféle erősséggel támadhatunk, illetve használhatjuk az Erőt, mely kreatívabb küzdelmekre ad lehetőséget.

Az űrben - miután kiválasztottuk, mely film eseményeit szeretnénk átélni - 9 régióban, régiónként 2-3 bolygó között repkedhetünk, de leszállhatunk csillagrombolókra is. Filmenként öt pályára számíthatunk, olyan területeket is bejárhatunk, amiket a korábbi LEGO Star Wars játékok nem érintettek, mivel a mai technológia több lehetőséget kínál - ennek köszönhetően élhetjük át a Naboo vízalatti, üldözéses jelenetét. A pályák több tennivalót rejtenek majd, izgalmasabb mellékküldetésekben vehetünk részt.

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga valamikor 2020-ban jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)