Hirdetés

Ilyen lesz a kilenc filmet tartalmazó LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

|

A TT Games készülő játékában végigkövethetjük majd a Skywalkerek történetét, természetesen kockásított változatban.

Hirdetés

Az E3-on lett bejelentve, hogy jövőre érkezik a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, amiben újraélhetjük mind a kilenc számozott Star Wars film történetét. Elég szép kis gyűjteményt kapunk tehát, és nem csak egyszerűen újrakeverik a korábbi játékokat, hanem ki is bővítik valamelyest, hogy teljes lehessen az örömünk.

Hirdetés

Friss trailerrel kedveskedett nekünk a TT Games, amiben megleshetjük, milyen kalandokat kínál majd a jövőre debütáló csomag, ami természetesen tartalmazni fogja a nemrég mozikba került Star Wars: Skywalker kora eseményeit is. Emellett pedig a korábbi részek izgalmait is újraélhetjük, szóval hosszú órákba telik majd, mire ismét átverekedjük magunkat a Skywalkerek legendás történetén.

Megjelenési dátumot még nem kapott a The Skywalker Saga, egyelőre annyit tudunk, hogy valamikor 2020-ban fog megérkezni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Ti beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)