Hirdetés

LEGO: The Hobbit - DLC-ben jön a harmadik film?

|

Az áprilisban megjelenő LEGO: The Hobbit csak az első két filmet dolgozza fel, de a legújabb infók szerint a harmadik film eseményeit is végigjátszhatjuk majd később.

Hirdetés

Egyelőre kissé korainak tűnik a LEGO: The Hobbit megjelenése, hiszen a mozikban még csak az első két Hobbit filmet láthattuk, a harmadik csak idén év végén kerül a mozikba. 

A Warner Bros. továbbra sem mondott semmit arról, hogy tervezik-e, és ha igen, hogyan fogják hozzácsatolni a kimaradó A hobbit: Oda és vissza (The Hobbit: There and Back Again) történéseit, de nagy eséllyel teljes játék helyett csak egy szimpla - és remélhetőleg ingyenes - DLC-ként kerül kiadásra, méghozzá a film karácsonyi megjelenésével egyidőben. A Warner mindössze annyit reagált a pletykára, hogy a „hamarosan minden kiderül”, tehát várjuk ki a végét.

A LEGO: The Hobbit április 11-én jön gyakorlatilag az összes jelenleg forgalomban lévő platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)