Hirdetés

A Gyűrűk Ura és A hobbit LEGO-játék is visszakerült a Steamre

|

Nem igazán tudni, hogy mi változott, de a lényeg, hogy ismét megvásárolható a két kockás kaland.

Hirdetés

Még tavaly év elején történt az, hogy váratlanul eltűnt több online áruházból, így a Steam kínálatából is a LEGO The Lord of the Rings és a LEGO The Hobbit. Nem igazán derült ki, hogy mi volt az oka ennek, viszont hoztunk egy jó hírt most, ugyanis valahol ismét elérhetővé vált a két kaland.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy mi változott, de ismét megvásárolható a Valve platformján a Traveller's Tales két alkotása, ha tehát esetleg hiányzott volna a Steam-könyvtáratokból a két LEGO-játék, akkor itt a remek lehetőség, hogy lecsapjatok rájuk. Remélhetőleg már nem lesz több gubanc, és végleg fennmaradhat a két kaland az áruházban.

A LEGO The Lord of the Ringset itt, a LEGO The Hobbitot pedig itt érhetitek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)