Hirdetés

LEGO Universe néven jön az MMO

|

A LEGO cég a fizikailag is megfogható játékai mellett az utóbbi években a virtuális játékok irányában is terjeszkedett, amik közül a LEGO Star Wars két része lett talán a legsikeresebb.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk már, hogy a LEGO Media és a Netdevil együtt dolgozik egy MMO alapú játékon, amit hivatalosan még csak most jelentettek be. A LEGO Universe névre keresztelt alkotás elsődleges célja a világ LEGO rajongóinak összefogása egy olyan online környezetben, ahol szívesen játszanának együtt az emberek. A cég számos terméke helyet kap majd a virtuális valóságban, így a kreativitás fontos részét képezi majd a játéknak. A karakterek a jól ismert kis figurák egyedire szabott változatai lesznek, amiket a játékosok saját maguk formálhatnak át tetszésük szerint. Ez a szabadság az MMO-ban is megmarad, így a 2008 végére tervezett megjelenés után sok rajongót foghat meg magának a program.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)