Hirdetés

LEGO Worlds - megépítették a Dark Souls egyik területét

|

A LEGO Worlds sokkal több egy Minecraft és LEGO elegynél, hiszen a saját játékunkat tervezhetjük meg benne. Például a Dark Souls központi helyszínét.

Hirdetés

Ha valaki esetleg nem elégedne meg a Dark Souls Remastereddel és egy másik játékban is szeretné viszontlátni kedvenc játéksorozatának egyik területét, akkor itt a megoldás. 

Hirdetés

Egy reddit felhasználó, bizonyos MythicMarty megépítette a LEGO Worldsben a Dark Souls legfontosabb helyszínét, a Firelink Shrine-t, ahol ugyebár a játékosok fejleszthetik a karakterüket és eszközeiket. Az élet és stamina csíkot az Adobe After Effects segítségével álmodta hozzá munkájához, míg a hangokat az eredeti játékból kölcsönözte. Az építés és a videó elkészítése összesen körülbelül egy hónapot vett igénybe, de nem volt hiába, hiszen egyedi lett a végeredmény: 

Ti milyen emlékezetes játékbeli helyszínt látnátok még szívesen megvalósulni a LEGO Worldsben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)