Hirdetés

LEGO Metal Gear Solidot csináltak a LEGO Worldsben

|

Hasonlóan a Minecrafthoz, a LEGO Worlds is lehetőséget ad a kreatív játékosoknak arra, hogy bármit elkészítsenek, amit megálmodnak. Egy játékos egy LEGO Metal Gear Solidot képzelt el, az eredmény pedig lenyűgöző.

Hirdetés

Pár hete jelent meg a LEGO Worlds teljes változata, így már nem csak a korai hozzáférést vásárló PC-sek, de a konzolosok is építhetnek LEGO elemekből virtuálisan. 

Egy PlayStation 4 felhasználó, Bearly Regal PS4-en csinált egy pályát, amit a Metal Gear Solid ihletett. Figyelt arra, hogy át lehessen kúszni objektumok alatt, és járműveket is épített. Azt nem mondta el, pontosan mennyi időt töltött az elkészítéssel, de valószínűleg nem két perc alatt végzett. Az alkotási folyamatról itt láthattok pár képet.

Ti milyen LEGO játékot látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)