Hirdetés

LEGO Worlds - Nintendo Switchen is építkezhetünk majd

|

A Nintendo új konzolján is lehetőségünk lesz felépíteni álmaink LEGO birodalmát.

Hirdetés

Egyáltalán nem hangzik rosszul, hogy egy érintésérzékeny táblán rakhatjuk össze a virtuális LEGO készletünket, de egyelőre nem tudni, a Switch-en csak a gombokkal, vagy az érintőkijelzőt használva is építkezhetünk-e a LEGO Worldsben.

A jó hírt a TT Games vezető tervezője, Arthur Parsons hozta, aki nem csak azt erősítette meg, hogy a LEGO Worlds érkezik Switchre, de azt újra megemlítette, hogy a LEGO City is tiszteletét teszi az új Nintendo konzolon.

A LEGO Worlds jelenleg korai hozzáférésű verzióban érhető el, de a hivatalos megjelenés sincs messze. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a végleges kiadás február 24-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)