Hirdetés

Légy sógun a Team Fortress 2-ben!

|

A Team Fortress-ben mindig is voltak időszakos poénok, most itt van egy új - öltözz Total War: Shogun 2 cuccokba!

Hirdetés

Életében egyszer szerintem mindenki szeretne a kezébe fogni egy igazi katanát, vagy tacsit. Ezt a vágyat enyhíthetjük digitálisan, ha benevezünk a "The Shogun Pack"-ba!

Ez ugyanis nem más, mint Total War: Shogun 2 cuccok csomagja, amiket a Team Fortress 2-ben használhatunk. Így például lehet nálunk legyező, kunai (Scorpion kezéből jön ki ilyen), Katana, Sashimono (a zászló, amit a hátukon visznek a csatákban) és négy új fejfedő (kétféle hajviselet, egy harci sisak és egy maszk). Háromféle módon kaparinthatjuk meg ezeket: ha előrendeljük a Steam-en a Total War: Shogun 2-t, vagy várunk a játékban, hátha, esetleg a játékbeli boltban megvásároljuk őket. Azért mutatok néhány képet, hogy el tudjuk képzelni, hogyan is fognak kinézni ezek a Team Fortress 2-ben:

A márciusi GameStar hasábjain egyébként remek tesztet olvashattok a Total War: Shogun 2-ről, Duncan kolléga tollából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)