Hirdetés

Légy teljes biztonságban: használj legális Windowst olcsón!

|

A Windows 10 és 11 is mindent megtesz azért, hogy ne válj kiberbűnözők áldozatává - de ehhez frissítened kell.

Hirdetés

Eleve óriási hibát követünk el, ha könnyen kitalálható vagy gyorsan feltörhető jelszót választunk, akkor meg különösen támadhatóvá válunk, ha .txt fájlban tároljuk belépési adatainkat. A Microsoft a Sun Valley 2-vel még jobban növeli a hálózati védelmet, a Defender SmartScreen segítségével a káros alkalmazások és böngésző-kiegészítők elleni védelem erősebb lesz, az adatlopás hamarosan jóval nehezebbé válik, mivel a rendszer értesítést küld majd, ha valami olyanra készülünk, amit később nagyon megbánnánk.

Ha szeretnél legális Windowst használni és minden frissítés előnyét a lehető leghamarabb élvezni, a Godeal24 segíthet. Az oldalon különleges leárazások várnak, Windows operációs rendszert és Office csomagot is kedvezményesen szerezhetsz. A Special Deal promóció során a Windows 10 Professional már 7,24 euróért a tiéd lehet, és ingyen frissítheted majd Windows 11-re, de akkor is érdemes körülnézned, ha most azonnal váltanál. További szoftverek is várnak, köztük az IOBit Advanced SystemCare 14 Pro, az Ashampoo PDF Pro 3, a MacBooster 8 örökös tagsága, satöbbi.

Hirdetés

A legalacsonyabb árak korlátozott ideig!

További eszközök: legjobb programok a legjobb árakon!

Még több eszköz>>>

Akár 62% kedvezmény! Windows OS és MS Office (kuponkód: EGD62)

Akár 50% kedvezmény Windowra! Kuponkód: EGD50

További szoftverek munkához és tanuláshoz. (kuponkód: EGD62)

Miért az OEM?

Hogyan lehetnek ilyen alacsonyak a Godeal24 árai? Tényleg valódi a kulcs?

A Godeal24 által kínált licencek OEM licencek, általában számítógépgyártóknak adják el őket, akik így olcsóbban vásárolhatnak és hatékonyabban telepíthetnek sorozatgyártott számítógépeikre. Az OEM licenc általában az alaplaphoz kapcsolódik, aktiválás után nehézkes átvinni egy másik PC-re.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)