Hirdetés

Legyekként hullanak a katonák az A Plague Tale: Requiem előzetesében

|

Gameplay jeleneteket is tartalmazó trailerrel jelentkezett az Asobo Studio.

Hirdetés

Nagyon sokáig tartott, amíg a főként bérmunkából élő (értsd: egyebek mellett más stúdiók játékait portolta elsődleges és másodlagos platformokra) Asobo Studio megvalósíthatta álmai projektjét, és végre rátalált a saját hangjára. Az A Plague Tale: Innocence 2019 egyik legjobb játékaként került be a történelemkönyvekbe, amit pazar látványvilága mellett kiváló, csak a végén megbicsakló történetvezetésének, lopakodásra épülő játékmenetének és patkányok millióinak köszönhetett.

Ugyanezek a megoldások köszönnek vissza a folytatásban is, amely az Xbox Series X-en rögzített jelenetsorok tanúsága szerint szintet lépett látványban.

Hirdetés

De az erőszak mértékét tekintve is, mert nagyon úgy tűnik, hogy az önmaga és különös erőknek parancsoló kisöccse, Hugo megóvására fókuszáló Amiciának elege van a finomkodásból, és bátrabban vet be fatális módszereket arra, hogy eltakarítsa útjukból a rájuk törő fegyvereseket. Mindemellett láthatóan továbbra is a lopakodásé lesz a főszerep.

Sajnos a fejlesztők még mindig nem kötötték az orrunkra, hogy mikor jelenik meg az A Plague Tale: Requiem PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, valamint Nintendo Switchre, aminek a hardvere önmagában karcsú lenne ehhez a játékhoz, ezért a felhő erejét is igénybe veszi. Egyelőre csupán annyi biztos, hogy továbbra is 2022-es premierrel számolnak, illetve már a rajt pillanatában bekerül a Game Passba.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)